Werkstuk schrijven met de Eiditor? Probeer direct!

Werkstuk schrijven

Overzicht

Een werkstuk schrijven is vaak lastig omdat je snel het overzicht verliest. In de Editior heb je dit overzicht wel omdat je de inhoudsopgave steeds naast je inhoud ziet. Wanneer je een nieuw hoofdstuk, een paragraaf of sub paragraaf wil toevoegen doe je dit rechtstreeks in de inhoudsopgave. Je nieuwe onderdeel staat dus direct op de goede plaats en mocht dit niet zo zijn, dan versleep je het onderdeel gewoon. Zo weet je dus altijd waar alles staat en waar je bezig bent.

Ga je een werkstuk schrijven, probeer dan gratis de Editior. Je zult zien dat het super gemakkelijk is om een werkstuk te maken.

Opzet

Voordat je met je werkstuk kunt beginnen moet je een aantal zaken op een rijtje zetten, zoals:

  • Wat is je onderwerp;
  • Wat wil je over dit onderwerp gaan vertellen. Je moet alvast een beetje een indeling maken;
  • Heb je voldoende boeken of websites die je kunt raadplegen voor informatie voor je werkstuk;
  • Heb je voldoende afbeelding die je kan gebruiken om je werkstuk te illustreren;
  • Heb je je voldoende verdiept in de eisen die je school of opleiding stelt aan het werkstuk schrijven.

Als je al deze onderwerpen hebt bekeken, voorbereid en uitgewerkt, dan kan je beginnen met schrijven.

Werkstuk schrijven

In de Editior kan je alvast je opzet in de inhoudsopgave maken. Je voegt alle hoofdstukken, paragrafen en sub paragrafen toe en geeft ze alvast een titel. Zo heb je altijd goed overzicht over de structuur van je werkstuk of scriptie. Daarna kan je de tekst en afbeeldingen in de verschillende onderdelen maken. Hiervoor klik je het hoofdstuk aan en kan typen in het tekstveld aan de rechterkant. Je kan natuurlijk ook iets kopiëren of plakken in het tekstveld.

Als iets niet op de goede plaats staat kan je dat op elk moment verslepen.

In de tekst kan je voetnoten maken. Je kan later kiezen of je de voetnoten achter in je document wilt hebben of onderaan elke pagina of achteraan in elke hoofdstuk.

Ook een literatuurlijst maken is in de Editior een fluitje van een cent.

Als je klaar bent, klik je op generen en je werkstuk komt eruit in pdf- of een andere vorm.

Als je wilt kan je docent vragen om tijdens het werkstuk schrijven, mee te kijken. Je docent kan dan in een apart gedeelte bij elk hoofdstuk al zijn of haar reactie geven.

Je kan in de Editior uiteraard ook met meer mensen aan een werkstuk schrijven. Het enige dat daarvoor nodig is, is dat iedereen een gratis account bij de Editior heeft.

Gratis proberen

Wil je alleen een werkstuk schrijven of samen met anderen een werkstuk schrijven probeer dan de Editior. Nog nooit was een werkstuk schrijven zo gemakkelijk.

Ga naar de inlogpagina en maak een gratis account aan.